Klik på kortet for at se det fulde kort.

Mitraspera kort

Selve spillets verden hedder Mythodea og det store kontinent meget af spillet foregår på hedder Mitraspera.

Du kan downloade kortet fra Mythodea.de egen hjemmeside her i meget høj definition (115,5MB).

Hvordan din karakter er kommet til Mythodea verden fra din karakters gamle verden(The Old World) er op til dig selv, men du vil højest sansyndeligt være sejlet gennem tågerne til kontientet Mitraspera.

Andre områder øer og kontinenter i Mythodea verden:

  • The Southern Continent – Riget bag is muren, hvor The Undead Flesh har deres hovedsæde.
  • Rhinland – Skargens hjemland.
  • Isles of Eron – Det er her Atteron ligger.
  • The Crimson Isles – Langt, langt uden fo Mythodea ligger øerne der tilhøre The Crimson Company.

Rigerne i Mitraspera

Disse riger også kendt som “The Seals, Realms and the Free Cities” er primært spiller styrede store riger, som hvert er delt ind i mindre lener/territorier/fæstedømmer (kaldet Fifedoms, Protectorats eller Schollen). Der igen ofte er styret af forskellige spillergrupper, dette giver meget organisk politisk spil og handelsspil mellem de forskellige faktioner.

Hvis du spiller på at din har været i Mythodea en årrække, kan det være sjovt at sige man kommer fra et bestemt Seal da det kan give grundlag for noget godt spil mellem hinanden. Men det er ikke et krav. Mange spillere og spillergrupper har ikke et fast rige tilknyttet. Det er en god plot hook for en ny spillergruppe måske at gøre sig fortjent til at finde et nyt land at slå sig ned på.

Der findes selvfølgelig mange andre faktioner og spiler grupper end dem der nævnt herunder. Her har vi bare nævnte nogle af de mere nævne værdige.

Kigger du under grupper kan du også se hvilke områder de tilhører.

Nogle Seals har også et fokus i på forskellige spil typer. Så hvis man gerne vil være en gruppe barbare kan det Northern Seal måske være et godt bud for din gruppe at alliere sig med, hvor at en gruppe adelsfolk måske ville passe bedre ind hos Realm of Roses.

The Northern Seal (The Northern Empire).

Dette område er et mangfoldigt område. Der udadtil kan virke som et meget kaotisk og hårdt område at bo i, med mange forskellige folkefærd.
Dette inkludere bl.a. stammefolk, sortelvere og folk der tilbedere “onde” guder. Hvilket har givet Norden et ry for at være et lovløs Seal.

Under ConQuest (The Summer campagin) giver en stor del af Norden deres support til warden kaldet Viribus Unitis. Hvor deres Nyame og Archon ofte lejr.

Norden styres med hård (nogen vil sige diktatorisk) hånd, af en Nyame og en Archon.

The Northern Seal er delt ind i landområder hedder Potectorates og ledes af en Potector, som har en stemme i det fælles senat. Dette områder uddeles af Nyamenen og Archonen til grupper som har set sig værdige til at beskytte området.

Link til deres forum: noerdliches-siegel.de

Hvilket element segl var her: Aries der holdt The Void forseglet.

The Western Seal

Den vestlige del af Mitraspera. Har gode handels veje der forbinder norden, syden og østen med hinanden. Der findes også en del mindre øer ud for den vestlige kyst. Selv om området er bosat af Settlers er der stadig store områder som er vilde og ubeboede.

Det vestlige segl er i stor stækning et feudalt samfund, der sætter stor pris på sammenhold og familie. Dette ses bl.a. gennem deres symbol, Den vestlige Stjerne der symbolisere sammenholdet. Det er heller ikke uset at se mange grupper er ledt af kvinder, da de ses som lederne af familien.

Vesten styres af en Nyame og en Archon of Aqua.

The Western Seal er delt ind i landområder hedder Fifedoms. Der uddeles Nyamenen og Archonen til grupper som har set sig værdige til at være større landejere i vesten.

Link til deres website: westliches-siegel.de

Hvilket element segl var her: Aqua der holdt The Pestilenze forseglet.

The Eastern Seal (Phoenix Empire eller The Eastern Islands)

Det Østlige Segl eksistere ikke længere da det blev ødelagt under den sidste kataklysm, da The Worldforge exploderede.

Området låg i den østligedel af Mitraspea. Seglet var tidlligere kendt som the Phoenix Empire. Størstedelen af dens folk flygtede på grund af en spådom om katastorfen. I dag er det kun et øhav med enkelte bystater tilbage, istedet for det store landområde der før lå der.

I dag er det et godt handels område hvor b.la. The Crimson Company styre meget af søhandlen.

Hvilket element segl var her: Ignis der holdt The Black Ice forseglet.

The Southern Seal (The Golden Realm)

The Southern Seal også kendt som, The Golden Realm. Seglet består af den allersydligste del af Mitraspera og en del af The Southern Continent der ikke er en del af Mitraspera’s kontinentet.

Stor del af den nordlige kyst på The Southern Continent er stadig ikke helt opdaget endnu og der er stadig stor konflikt med The Undead Flesh der holder til i området.

Bosætterne består af mange forskellige folkefærd. Der inkludere alt lige fra keltiske klansfolk til ridder ordner. På grund Segles store kystlinje er der også mange søfolk og seglet har den støste flåde af alle seglene.

Syden styres af en Nyame og en Archon.

Link til deres website: goldenesreich.de

Hvilket element segl var her: Terra der holdt The Undead Flesh forseglet.

 

The Realm of Roses

The Realm of Roses, hedder således fordi det er Seglet placeret i midten mellem Norden, Syden, Vesten og Østen. Realm of Roses er et seal med mange vigtige områder. Det er feudalt samfund, med en kultur centeret omkring renæssance skikke og en historie omkring ædle riddere. Men seglet er meget i meget udvikling og består i dag af mange forskellige typer folkefærd.

Store dele af territoriet er stadig ikke fordelt mellems dens indbyggere. Der bord primært mennesker men også mange Naldar og Edalphi.

Syden styres af en Nyame og en Archon of Thorns.
Dens landområder hedder Feifdoms og fordeles ud mellem mellem grupper som der har gjordt sig særlig fortjent eller bemærket til det.

Link til deres website: reich-der-rosen.de

Hvilket element segl var her: Magika’s segl, der hold Ratio forseglet i The Mirroworld.

Märkischen Bundes

Märkischen Bundes er en uafhæningt teritorie i det sydøstlige Mitrasera. Det er grundlagt en fælles grundværdi om frihed og udgør en stor del af the Banner of Freedom.
Det er det yngste af alle Settler rigerne og er ikke grundlagt over et Seal. Derfor har de heller ikke en hellig Archon eller Nyame tilknyttet.

Märkischen Bundes styres af forskellige udvalgte råd bestående af ministre og officere. Det ledene råd bliver styres af “The Minister of Internal Affairs”. Märkischen Bundes er delt ind i landområder kaldet “Schollen”.

Link til deres website: maerkischer-bund.de

Der er selvfølgelig også en del andre riger og frie bystater i Mythodea, her er nogle af de mest nævne værdige.

Kal’Hatra (Empire of Vengeance): NPC rige for The Razash’Dai. Stærkt ignis tilbedere. Ligger sydvestlig på Mitraspera.

Tragant: NPC ø rige der undgik the worldfire. Befolkningen er højelvere. Ligger langt øst for Mitraspera.

Ad Astra: Spiller styret fristat. Ledes af en Summer Queen og en Winter King. De værdsætter viden og forståelse. Ligger i sydøst på Mitraspera, med hovedstaden Asina. adastra-larp.de

– Mere kommer –