Academia Unitate

Academia Unitate

Type spil Magi | Plot | Stemming

Academia Unitate er et akademi der står åbent for befolkningen i Mitraspera. Det ligger i byen Copperdale, i protektoratet Lunorth, i det Nordlige Segl og bestyres i øjebliket af Rektor/headmaster Hopkins T.

Akademiet er meget kendt lærings institute i Lunorth og er delt ind i to fakulteter. Et for magi og et for videnskab. Akademiet huser derfor både videnskabmænd og lærde af forskellig art, såvel som magikere og andre magibrugere.

Akademiet er en skole for folket og er bl.a. kendt for dets omfattende bibliotek, der er skrevet på The Trade Language også kendt som Common (engelsk). Adgang til dele af undervisningen og noget af biblioteket, køre efter princippet “Viden for viden”, hvilket vil sige man skal donere noget af viden for at få adgang til viden. Og har man ikke viden at donere tager akademiet altid imod værdier eller tjenester. Til større arrangementer som ConQuest er dette dog ikke altid gældende, da akademiets formål er at dele viden ud mellem folket.

Academia Unitate’s Codex (Engelsk)

 • We do not worship the Forsaken and practice thereof is forbidden.
 • The knowledge we keep should be used wisely.
 • We will share our knowledge and teachings to hinder ignorance.
 • We strive towards preservation of new and old knowledge.

Forskellige fag på Akademia Unitate

Disse fag ændre sig selvfølgelig afhængig af hvilke undervisere der er tilstede.

 • Batttlemagic
 • The Sacred Elements and The Forsaken
 • Magical creatures and races
 • The 9 aspects of the self
 • Rituals
 • Healing magical and none magical
 • Alchemy
 • Wild nature or magic
 • Anatomy
 • Geography
 • Osv.

Akademiet Out-Time (OT):

Spiltype. Vi fokusere på magispil, ritualer, lærd-spil, indsamling af viden, opdagelse, udforskning af ruinen og akademi spil i form af undervisning.

Kamp. Gruppen er en ikke en kampenhed, men man stadig gerne gå ud og slås. Lærde har altid brug for bodyguards, plus der er Battlemages og der er også dem som spillere healere.

Undervisning. Når vi er afsted laver vi ofte en eller anden form for åben undervisning eller debat om et emne. Dette kan f.eks. være traditional undervisning med en tavle eller andet, som f.eks. en opgave man bliver givet af en af sine medspiller.

Lore seeking. Enkelte gange er det også være en udforskning af div. ruiner eller indsamling viden fra andre akademier.

Grupper. Selv om mange andre grupper i og uden for Lunorth ser på Academia Unitate med lidt skeptiske øjne pga. som plettede fortid, er akademiet stadig et af de steder størstedelen søg hen for at få hjælp med magiske problemer og svar på det uvisse.

Hvordan spiller man med os? Det eneste krav vi har til din karakter er at den har et eller andet tilhørsforhold til Academia Unitate. Dette kan være som studerende, (gæste)lære, ansat, gæst eller hvad man nu finder på.

Spil hinanden op. Academia Unitate er en ret spraglet gruppe af spillere og karakterer. Derfor sætter vi et stort fokus på at støtte op om hinanden spil. Ved at hjælpe med at spille hinanden op og give hinanden spil.

Sprog. Da vi er en international gruppe og spillet er internationalt, går vi meget op i at tale engelsk, kunne invitere andre ind til spil.

Foreningen tilknytning. Gruppen Academia Unitate er forbundet med Rollespilsforeningen Academia Unitate. Man behøver ikke at være en del af foreningen for at deltage i gruppen, men foreningen støtter godt op om gruppen og det vil være en stor støtte hvis man ønsker at være i gruppen på langsigt at man melder sig ind i foreningen.

Mere om gruppen og foreningen kan findes på vores egen hjemmeside.

Uniform kappen

Academia Unitate pryder sig meget med at være en gruppe bestående af mange forskellige folk, derfor har vi ikke en fast uniform. Men som enhver anden skole har akademiet en skoleuniform, som vi opfordre alle karakterer som er studerende eller undervisere til at have.

Uniformen består af enten en lille sort skulderkappe, der går til under albuerne eller hofterne, eller en Musketeer cassock hvor fronten er åben. Den korte skulderkappe må som en skulderkappe eller som en dualist kappe. Uniformen bæres mest på selve akademiet og i officelle embeder.

Cassocken er som udgangs punkt sort, men kan være i andre farver for at indikere en specialitet. Hvid for healing, blå for alkymi og gul for krigsmagi.
Kappen skal bære akademietes våbenskjold på kappens venstre side over hjertet. En sølv feltning på højre skuldre indikere en underviser og en guld fletning indikere Headmasteren.

Battlemage’s må også bære en gul kåbe, med sort inderside.

Medlemmer af The Order of Golden Compass and Quills har også deres egen uniform, der er rød og gul, som enkelte af dem bære. De kan nemmest kendes ved at de bære deres orden symbol.

Under grupper og ordner

Battlemages of the Yellow Robe – Academia Unitate uddanner Battlemages. Når en battlemage er færdiuddannet må de bære en (lyser) gul kåbe med sort inderside. Dette er for at indikere de er færdig udannet magikere, men farverne indikere også deres tilhørsforhold til Lunorths protektorgarde, hvis farver er sort og gul.

Battlemages er magikere der er specialiserede i at bage magi på slagmarken. Enten som support, angreb eller healing.

(OT: Denne undergruppe er for dem der gerne vil spille magikere som en enhed og også gerne vil spille magikere på slagmarken.)

The Order of Golden Compass and Quills (OGCQ) – Er en orden af loreprotectors og eventyrer. Da akademiets vagtkorps blev nedlagt, blev denne orden formet med ud fra resterne. De beskytter akademiets lære, lærde og studerende.

Ordnen bliver ofte bedt om at følge akademiet på ekspeditioner, primært som bodygards. Deres fornemeste opgave er at beskytte alle aspekter af viden. De tager sig af de mere farlige opgaver for at finde artefakter og skjult viden.

De kan kendes ved at de altid bære deres symbol på tøjet. De går også ofte i en gul og rød uniform.

(OT: Denne gruppe er for dem der ikke ønsker så meget akademisk spil, men mere fokus på kamp og opdagelse. Eller hvis man er pårørende.)

Kendte karaktere i Akademia Unitate

Hopkins Tobias (Kettle)
Headmaster and Head of Magic faculty

Dr. Niels Forbonte
Librarian and Head of Science faculty

Huldra
Ambassador of the Old Forest

Alincia Scarlet
Pharmacist

Medicus
Alchemist

Klingenberg
Witchdoctor

Tina
Cartographer

Scylla
Anatomy and Healing Teacher

Nala
Educate

Stab
Master of Keys

Hank
Order of Golden Compass and Quills

Steward (student no 76)
Private student of Hopkins

Svampemutter
Student

Westly
Order of Golden Compass and Quills

The hunter
Magic creatures student

Akademiets IT historie

???? – Akademiet bliver grundlagt med Senator Josef Lockmann Nodim (Diseased) som Headmaster.

???? – Copperdale bliver grundlagt omkring akademiet.

???? – Doctor Niels Forbonte overtager positionen som Headmaster efter Senator Josef Lockmann Nodim (Diseased) som Headmaster findes død i sit arbejdsværelse.

???? – En gruppe vagter fra Muspelheim flytter ind på Akademiet for at overvåge dens udvikling.

???? – For at beskytte akademiets egne folk, grundlægges The Academy Guard og Akademiet underskriver laug loven for Copperdale.

??? – Et forseglet laboratorie og tunneler findes under Akademiet. Det viser sig at have forbindelse til rottemenneske racen Raktuls og til, den første headmaster, Josef Lockmann.

???? – Battlemage of the Yellow Robes skolen grundlægges.

???? – Hopkins T. Kettle overtager positionen som Headmaster, efter Doctor Niels Forbonte bliver anklaget for forræderi.

???? – The Academy Guard bliver nedlagt som vagtkorps, og efter lidt forvirring omformet til gruppe af eventyrer, loreseekers og beskyttere i form af The Order of The Golden Compass And Quills.

???? – The Inquisition flytter ind, for at holde øje med den magiske udvikling på akademiet.

???? – Academia Unitate bliver officelt lagt under Lunorths styre, som protektorat. Hidtil har akademiet kun lagt under det Nordelige Segls lov.

???? – Fakulteterne for videnskab og Magi grundlægges.

???? – Tårnet styrter i grus efter The Worldforge exploderede.

???? – I ruinen af tårnet, bygger akademiet i samarbejde med Copperdale, en botanisk have der skulle komme byboerne og de studerende til gode.

Inspiration

Selvom Academia Unitate også fokusere på traditionel videnskab og lærddom kommer en stor del af inspirationen forskellige akademier og magiskoler i forskellige fantasy universer.

fire

gerne inspiration fra f.eks.

 • The Unseen University fra Discworld
 • Imperial University fra Carthak i Tortall universet
 • Spiral Cirklens tempel fra Cirkel Universet
 • Strixhaven fra Magic the Gathering og D&D
 • Soltryce Academy fra Critical Role og D&D
 • Hogwarts fra Harry Potter
Academia Unitate

Forening:

Academia Unitate er et akademi, der ligger i byen Copperdale, i protektoratet Lunorth, i det Nordlige Segl. Tænk et mix mellem Unseen University fra Dicword, Hogwats og Imperial University fra Tortall universet som inspiration. Akademiet har 2 fakulteter. Et for magi og et for videnskab.
Kontakt person:
Martin Niels Straarup
academiaunitate@gmail.com

10 + 15 =