Medlemsskab i
Mythodea Danmark

Et medlemsskab er gyldigt for det gældende kalender år, fra indmelding dato indtil nytår.
Prisen for medlemsskab er 200 kr og vedtages på den årlige generalforsamlingen.

I 2022 er vi rykket over til at bruge Bifrosts medlems system hos ForeningLet.
Har du allerede en bruger hos ForeningLet kan du bruge den samme bruger til også at melde dig ind i Mythodea Danmark.

Hvordan bliver jeg medlem af Mythodea Danmark

Et medlemsskab koster 200 kr per kalender år og bestemmes på den årlige generalforsamlingen

Mythodea Danmark er medlem af Bifrost, Landforeningen for kreativ udviking af børn og unge og støtter op om et samarbejde mellem foreninger. Du kan læse mere om hvad for fordele Bifrost giver til deres foreningers medlemmer på deres hjemmeside her.
 
Som medlem af Mythodea Danmark for du:
 • Muligheden for at sætte dig præg på foreningen, ved bl.a. at få stemmeret på generalforsamlingen.
 • Rabat på udvalgte arrangementer afholdt af Mythodea Denmark. Disse kommer i form af rabatkoder som ligger på din online medlems profil. Disse koder tasts ind ved billet køb.
 • Mulighed for låne/leje af Mythodea Danmarks udstyr til Settlers-con*. Dette inkludere en bl.a. kostumer, rustning, våben, masker, lejrudstyr o.ligende.**
 • Muligheden for at få spilleder optræning til events fra Live Adventure og Mythodea Denmark.
 • Muligheden for at danne en betalt medlems gruppe med 5 andre medlemmer. Dette gør at man bl.a. kan gå sammen om at låne større lejr grej og telte af foreningen.

* Settlers-con er officielle events der har indflydelse på den eksisterende Mythodea verden. Arrangørerer af disse events har adgang til Live Adventures og Mythodea Denmarks ressourcer i form af rekvisitter og lign.
** Listen over Leje og låne udstyr er i øjeblikket ved at blive opdateret, den bliver at finde online, når den er færdig så det er nemmere for medlemmer at kigge gennem udstyret. Imellemtiden skal man være velkommen til at kontakte os om hvis man er nysgerrig om hvad der er på lageret.

Meld dig ind her

I 2022 er vi rykket over til at bruge Bifrosts medlems system hos ForeningLet. Har du allerede en bruger hos ForeningLet kan du bruge den samme bruger til også at melde dig ind i Mythodea Danmark.

Når man er meldt ind, vil vi have muligheden for at sende dig en email eller sms  (hvis mobil er angivet) i forbindelse med vigtig foreningen information og om overordnede aktiviter.
Så bare rolig det er maks et par beskederom året vi sender en besked.

Er du i triviel om du er medlem, skal du endelig skrive til kontakt mailen på contact@mythodea.dk , så svare vi tilbage hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at hoppe ind på vores discord server og facebook gruppe, da de fungere som vores digitale klubhus og netværk.

Rollespils grupper i Mythodea

I Mythodea Danmark vil vi gerne hjælpe med at gøre det nemmere at være en gruppe til rollespil i Mythodea verden.
Dette vil vi bl.a gøre ved at understøtte et netværk mellem grupperne, ved at man kan registere sin Mythodea gruppe hos Mythodea Danmark eller ved at blive en betalt Medlems gruppe.

Mythodea Grupper:

Er man en gruppe til Mythodea, der gerne vil være en del af netværket og som gerne vil være med til at sprede rollespillet i Danmark. Kan man få oprettet en lille kontakt side på gruppe listen. Siden bruges ofte af vores medlemmer til at lære nyt omkring grupper til Mythodea, samt til rekruttering af nye medlemmer.
Dette koster ikke noget for jer, er med til at at skabe opmærksomhed på jeres gruppe og kontakt til andre grupper i Myhodea rollespillet. Vores mål er at lave en oversigt over alle Danske grupper til Mythodea, for bedre at kunne netværke med hinanden. Det er gruppens eget ansvar holde denne lille kontakt side opdateret.

Her er den nuværende gruppe liste er i øjebliket under en opdatering.

En almindelig Mythodea Grupper:

 • Jeres egen kontakt side her på Mythodea.dk gruppe oversigt.
 • I kan også få jeres egen chat på vores Discord server så I nemt kan samles til møder og hyggesnak.

At blive registeret som en almindelig Mythodea grupper er gratis og kræver ikke medlemskab af Mythodea Danmark.

I kan tilmelde jeres gruppe ved at sende en mail til contact@mythodea.dk. Med en kort beskrivelse af jeres gruppe med hvem i er og jeres baggrund, og hvem der skal have adgang til jeres kontakt side.

Betalte medlems grupper:

Er man 5 medlemmer af Mythodea Danmark, kan man gå sammen om at lave en Betalt medlems gruppe.
Det er for medlemmer der har dannet en gruppe og ønsker at have lidt mere ud af Mythodea Danmark, samtidig med at man styrker fællesskabet og står stærkere sammen ved at være en del af en samlet forening hos Mythodea Danmark.

Betalte Medlems Grupper:

 • Samme fordele som almindelige Mythodea grupper.
  • Gruppens egen kontakt side på Mythodea.dk gruppe oversigt.
  • Jeres egen chat på Mythodea Danmarks Discord serveren.
 • Kan få deres eget MobilePay nummer. Dette kan overvåges af gruppen og bestyres af Mythodea Danmarks kasser.
 • Medlemsgrupper er en del af vores “Ønskeliste” ordning, som betyder vi hjælper med at skaffe udstyr de normalt ikke ville have råd til gennem fondsøgning og ligende.
 • En Medlemsgruppe har mulighed for at låne større udstyr af Mythodea Danmark til Mythodea events. Som f.eks. telte.
 • Mulighed for at holde Settler-cons* for gruppen.

Medlemsgrupper koster 250DKK om året for hele gruppen.

Send en mail til kassereren på kasser@mythodea.dk for at oprette en jer som medlems gruppe.
Mailen skal indeholde hvem der er i gruppen, hvem der er den ansvarlig/kontakt person og hvem der skal skal have overvåge adgang til Mobilepay kontoen.

*Settlers-con er officielle events der har indflydelse på den eksisterende Mythodea verden. Arrangørerer af disse events har adgang til Live Adventures og Mythodea Denmarks ressourcer i form af rekvisitter og lign.

Partner-grupper:

Partner-grupper er grupper eller foreninger som i samarbejde med Mythodea Danmark afholder Settlers-con*.

 • Disse grupper/foreninger får adgang til Live Adventures samt Mythodea Danmarks udstyr til afholdelse af disse events.
 • Overskuddet fra disse events kan partner-gruppen få del i.
 • Når man er partner-gruppe kan man yderliger låne Mythodea Danmarks udstyr til egne events udenfor Mythodea verdenen.

Kontakt Mythodea Danmark, hvis du er interesseret i at lave et Settlers-con sammen contact@mythodea.dk . Så finder vi ud af det.

*Settlers-con er officielle events der har indflydelse på den eksisterende Mythodea verden. Arrangørerer af disse events har adgang til Live Adventures og Mythodea Denmarks ressourcer i form af rekvisitter og lign.